Bandleden

Arie Spaans Suburbs Naked Ragmob Arie Spaans (zang/akoestische gitaar) - Al vanaf zijn 12e jaar schrijft en zingt Arie zijn eigen songs. Enkele bekende nummers komen van zijn hand (o.a. de single Rollercoaster van Di-rect).
Zijn stijl staat bekend als energiek en melancholiek met veel aandacht voor tekst.
Hij is beïnvloed door bands als Joy Division en The Beatles en geïnspireerd door artiesten als David Bowie en Hank Williams.
Arie is ook bekend als bassist/componist van de rockband Suburbs.
In 2003 werd het tijd voor Arie om zijn eigen composities te zingen en op te nemen.
artwillems Willem Art (viool) – De violist Willem van der Helm speelt reeds jaren samen met Arie.
Met zijn eigen stijl van “lange strijken” geeft hij de songs een extra dimensie.
Willem is een multi-instrumentalist en heeft vooral in Den Haag een enorme staat van dienst.
rickroomert Rick Roomer (percussie/drums) - Eind 2008 sloot Rick Roomer (o.a. Prat’s the woblem) zich aan bij NAKED als percussionist/drummer. Rick was, naar eigen zeggen, “verliefd” op de songs van Arie en zijn enthousiasme en muzikaliteit zorgen ervoor dat de muziek naar een nog hoger niveau worden getild.
Rob Lagendijk Rob Lagendijk (contrabas) - Op de dag dat Naked opnieuw zijn debuut maakte in het Haagse Paard van Troje (april 2009) kwam Rob Lagendijk bij de band (o.a. Smutfisch en John dears moving club). Deze unieke contrabassist zorgt ervoor dat alles op z’n plaats valt bij Naked.
alexei Alexei Maliy - Gitarist Alexei Maliy voegde zich begin 2009 bij het gezelschap. Deze talentvolle muzikant is met zijn vrije rol op de gitaar een rijke aanvulling op de bandsound van Naked. Hij speelt als enige in de band op een elektrisch versterkt instrument. Daarnaast speelt Alex meerdere nummers op accordeon.

Fotografie: Ron van Varik

Be Sociable, Share!